Machine Learning voor business analisten

Machine Learning (ML) wordt steeds belangrijker in onze wereld. Steeds meer organisaties zien de mogelijkheden en toepassingen hiervan en de vraag naar ML vaardigheden is enorm. ML gaat ook steeds belangrijker worden voor de business analist om zijn zijn/ haar werk sneller, slimmer en efficiƫnter uit te kunnen voeren. Om in de toenemende vraag naar ML vaardigheden voor business analisten te voorzien, heeft Jack Esselink de unieke cursus Machine Learning in Python voor (business) analisten ontwikkeld welke wordt aangeboden door Passionned. Tijdens deze 3-daagse praktijkgerichte training leert de cursist de grondbeginselen van ML in Python in de context van het werk van een (business) analist. De training is zo opgezet dat de geleerde vaardigheden direct de volgende dag toegepast kunnen worden. Deze training is gericht op (business) analisten maar is tevens zeer geschikt voor iedereen die in zijn dagelijkse werk veel doet met het verwerken van informatie, denk bijvoorbeeld aan business controllers en BI adviseurs, en meer willen weten over machine learning. Je kan je natuurlijk direct inschrijven voor deze training maar mocht je nog meer informatie willen hebben of vragen hebben, schroom dan niet om contact met Jack op te nemen.