Op deze pagina vindt u een overzicht met de diverse opleidingen die Studio Pulpit biedt.

“Educatie is essentieel om jezelf voor te bereiden op de uitdagingen en kansen die analytics en AI het komende decennium bieden”

Jack Esselink, Data & AI Evangelist

Master of Data Science

De 10-daagse Master of Data Science opleiding wordt aangeboden door Passionned en Jack is docent voor het gedeelte over AI en machine learning (dag 6-9). Deze opleiding is vooral gericht op mensen die al werken met data en analytics en een betere gesprekspartner willen worden op het gebied van data science en AI in hun organisatie.

Machine Learning in Python voor (business) analisten

Machine Learning (ML) wordt steeds belangrijker voor organisaties en veel werknemers willen dit graag leren. ML is niet langer alleen het exclusieve domein van data scientists en machine learning engineers maar is voor iedereen bereikbaar. Deze unieke cursus, specifiek gericht op (business) analisten, is gebaseerd op het leren van ML in Python, de populairste ML taal. In deze 3 daagse training leer je de ML basisvaardigheden waar je als (business) analist direct de volgende dag in je organisatie mee aan de slag kan. Deze cursus wordt aangeboden door Passionned waar Jack docent is. Kijk op deze cursuspagina voor meer info en om je in te schrijven.

Big data analytics

Big data analytics is het onderwerp van deze driedaagse cursus waar Jack de docent is. Deze opleiding wordt tevens door Passionned aangeboden. Je leert in deze cursus alles over big data analytics en aanverwante gebieden zoals AI, data science en machine learning, zodat je een betere gesprekspartner wordt in jouw organisatie. Je leert een big data analytics strategie en architectuur te ontwikkelen die je direct kan toepassen in je eigen organisatie.

Beter leren verkopen

Iedereen kan (beter) leren verkopen, dat is het motto van de training ‘beter leren verkopen’ die Studio Pulpit aanbiedt in coƶperatie met de Business Club NV Academy. Tijdens deze training worden alle aspecten van het verkoopproces behandeld en de unieke combinatie van theorie, praktijkcases en interactieve workshops zorgen ervoor dat je de opgedane vaardigheden direct de volgende dag kan toepassen.